tech logo small

phone2 210 8081699,  213 0685793 mail2   mail@techgrafeio.gr

Profil

Εμείς

 

tech logo small1

Το επίπεδο γνώσεων, η συνεχής επιστημονική επιμόρφωση, η εμπειρία των στελεχών, το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό των συνεργατών μας και ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός, οδηγούν στη άριστη εκτέλεση και διαχείριση των έργων ή υποχρεώσεων, με τήρηση των απαιτούμενων χρονοδιαγραμμάτων και των όποιων άλλων ειδικών απαιτήσεων και προδιαγραφών. Με προσοχή και υπευθυνότητα καλύπτεται το σύνολο των αναγκών των πελατών μας και η άμεση αντιμετώπιση όλων των θεμάτων.

Το Τεχνικό Γραφείο «Τσάλας Αθ. Ευάγγελος» ιδρύθηκε το 1998 και στελεχώνεται από έμπειρους και καταρτισμένους Μηχανικούς. Συνεργάτες του είναι έγκριτοι Επιστήμονες, καταξιωμένοι Συνάδελφοι στον χώρο συναφών ειδικοτήτων. Επίσης έμπειροι Τεχνίτες, εξειδικευμένα Συνεργεία και επώνυμοι Έμποροι/Προμηθευτές υλικών και εγκαταστάσεων στον χώρο των κατασκευών. Το Τεχνικό Γραφείο έχει την έδρα του στην Κηφισιά αλλά δραστηριοποιείται καθημερινά σε ολόκληρη την Περιφέρεια Αττικής αλλά και σε όλο τον Ελλαδικό χώρο.
Παράλληλα διαθέτει δίκτυο εξωτερικών συνεργατών όλων των ειδικοτήτων των μηχανικών, σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Μέρος του δικτύου αυτού παρουσιάζεται στο πεδίο των συνεργατών μας.

Το είδος των υπηρεσιών που προσφέρουμε παρουσιάζεται αναλυτικότερα στο πεδίο Υπηρεσίες. Επίσης παρέχονται τόσο μεμονωμένες όσο και συνδυαστικές των αναφερομένων, υπηρεσίες μηχανικού και τεχνικού συμβούλου με συμβάσεις έργου.
Βασικά της στελέχη είναι ο Τσάλας Βαγγέλης  (Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.) και ο Τσάλας Στέλιος (Φυσικός – Γεωφυσικός)

 

Τσάλας Βαγγέλης  -  Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π

 Vaggelis1

Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) και του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος (ΣΠΜΕ). Εκτιμητής Ακινήτων μέλος του ΣΕΚΕ και Ενεργειακός επιθεωρητής.

Έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Ίδρυσε και διατηρεί το Τεχνικό Γραφείο από το έτος 2000 με αντικείμενο κυρίως τις ιδιωτικές μελέτες και την επίβλεψη/επιστασία πολλών κατασκευαστικών έργων. Παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες ως εξωτερικός συνεργάτης και σύμβουλος μηχανικός σε μεγάλες εταιρείες και τραπεζικά ιδρύματα.

 

Τσάλας Στέλιος  -  Φυσικός Ε.Κ.Π.Α – Γεωφυσικός Leeds University U.K

stelios

Μέλος του Συλλόγου Γεωφυσικών Ελλάδας.

Έχει σπουδάσει Φυσικός στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και έχει φέρει σε πέρας M.Sc στην Γεωφυσική, στο Leeds University, Leeds, UK. Έχει συμμετάσχει στην εκπόνηση γεωφυσικών μελετών σε πληθώρα έργων υποδομών ανά την Ελληνική επικράτεια.
Συμμετέχει στο γραφείο από τον Οκτώβριο του 2006 με αντικείμενο τις επιβλέψεις των κατασκευαστικών έργων, τις  μελέτες ρυθμίσεων αυθαιρέτων, σύνταξης προσφορών έργου, εκπονήσεις  εκτιμητικών εκθέσεων ακινήτων και ενεργειακές μελέτες.

 

 

 ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

  Η Αξιοπιστία των υπηρεσιών μας με σκοπό να προσφέρει σε εύλογο χρονικό διάστημα, υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, είτε μόνιμες συνεργασίες, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

 

  Βελτιστοποίηση της απόδοσης ως αποτέλεσμα της συνεχούς επιμόρφωσης, της συνέπειας, σε συνδυασμό με την συνεχή βελτίωση και την τεχνική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας.

 

  Η χρήση εκτενούς γνώσεως της αγοράς, με στόχο καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας

 

  H ανταπόκριση στις προκλήσεις των κλάδων της ενέργειας και των κατασκευών με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα

 

  H διασφάλιση των σχέσεων του χρόνου, της ποιότητας και του κόστους κάθε έργου στο ιδανικό επίπεδο

 

 

 

Ενεργειακά Πιστοποιητικά

Ενεργειακά Πιστοποιητικά

Αποτύπωση της ενεργειακής απόδοσης και κατάταξη σε ενεργειακή κατηγορία.

Περισσότερα

Εκτιμήσεις Ακινήτων

Εκτιμήσεις Ακινήτων

Το Γραφείο μας παρέχει υπηρεσίες εκτιμήσεως ακινήτων και σε ιδιώτες...

Περισσότερα

Ζητήστε Προσφορά

Ζητήστε Προσφορά

Ζητήσετε την οικονομική μας προσφορά, αφού συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία.

Περισσότερα

Γιατί εμείς

Γιατί Εμείς ?

Γιατί το ανθρώπινο του Γρφείου μας διαθέτει εξειδικευμένη και πολύχρονη εμπειρία...

Περισσότερα

ESPA

Επικοινωνήστε μαζί μας

"Τσάλας Αθ. Ευάγγελος"

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Θράκης 17 & Έβρου, 14561 Κηφισιά.

Τηλ. 210 8081699, 213 0685793

Κιν . 693 6938656

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.techgrafeio.gr

Θα μας βρείτε εδώ